Nuo 1938 m. „Loison Pasticceri“ garsėja savo puikios kokybės desertais – „Panettone“, „Pandoro“ ir kitais. 1969 m. Alessandro Loisonas ir jo žmona Bruna atidarė savo verslą, taip tęsdami senelio Tranquillo kepimo tradicijas. Originalus Loisono „panfrutto“ receptas – minkštas pyragas, kuriame yra cukatų ir razinų, su migdolų glaistu. Šiandien Dario ir jo žmona Sonia didžiuojasi galėdami pasidalinti originalaus Dario tėvo recepto šiuolaikine interpretacija. Jų natūraliai kildinto vaisių pyrago versija yra praturtinta aukščiausios kokybės ingredientais ir dekoruota puikiais glaistais.
- Jūs negalite įdėti produkto "Itališkas Loison Panettone Gran Cacao pyragas su rinktiniu šokoladu 1000g" į krepšelį, nes šio produkto šiuo metu neturime.